Tisztelt Látogató!


Egy igazi – immár 2. generációs – családi műhely oldalát kereste fel. Munkánk minőségéért a személyünkben vállalunk garanciát, erre utalunk vállalkozásunk megnevezésében, mellyel egyúttal a régi iparosok gyakorlatát is követjük.

A honlapunkon felkínált termékek és a hozzájuk kapcsolt szolgáltatások mögött 35 éves szervezői, tervezői és kivitelezői gyakorlat áll, mely a következő területeket érintette.
vállalati ügyvitel: főkönyvi rendszer, bérszámfejtés, készletgazdálkodás, számlázás, folyószámla, bolti elszámoltatás, részvény nyilvántartás, stb.

operációkutatás: ipari és mezőgazdasági területen

banki rendszerek: betét és hitel konstrukciók, folyószámla, pénztár

komplex kórházi rendszerek

termelésirányítás

A folyamatos technikai és technológia innováció egyik záloga a fiam, aki 22 éves fejlesztői gyakorlattal, a rendszereinket használó 250 céges ügyféllel, és – a mobil alkalmazásainak köszönhetően – több, mint 1 milliós virtuális ügyfélkörrel büszkélkedhet. Sok éves munkakapcsolatok, volt tanítványok biztosítják a feladataink méretének megfelelően skálázható alvállalkozói, együttműködői hátteret.

1981 óta vagyok tulajdonos és első számú vezető társas vállalkozásokban. Vállalkozásaimban végzett munkám részeként éveket töltöttem controlling vezetői munkakörökben, dolgoztam intézmények és vállalkozások első számú vezető mellett tanácsadóként, project menedzserként. Az így megszerzett tapasztalat a biztosíték a termék független szolgáltatásaink magas szintű ellátásához.

Kedvteléseim közül az oktatást említem meg. Számtalan felső és középfokú képzést nyújtó tanfolyam mellett 6 évet oktattam közgazdasági középiskolában és 10 évet főiskolákon.

A Rotary Club Baja alapító, és jelenleg is aktív tagja vagyok.

Lovretity Zoltán